Monday, August 3, 2009

Monologue Dalaman Luaran.

"dh la mkn time jln tdi,semua ckgu nmpk.Buat malu je !! " katenye
"Songkok mane?knp lengan baju x button?" katenye
"Esk pakai baju putih" katenye


"ok,just roti je dlm mulot tgh nk habiskn time otw msk tapak perhimpunan " kataku
"songkok hilang dalam kelas,button baju patah " kataku
"hurmm,next week dh resign pon" kataku

NOTE ;
makan time jalan sambil menuju ke tapak perhimpunan "memamg" bersamaan dgn berjalan smbil melompat2 riang dh ketawa berdekah dekah.Itu pandangan mereke.Ia juga sesuate yg kurang ajar dan bakal memalukan seantero pengawas sekolah.Songkok juge merupekan aset "terpenting" bagi seorang pengawas disekolah ak,ianya kerana tnpa songkok anda dianggap seorng muslim yg tidak sejati serta menampakkan ciri2 keimanan yg tidak solid ,almaklom sekolah ak aliran ARAB =.= dn yg penting anda dilabel si pelangar disiplin terhandal !
Melipat lengan baju juga adalah ditegah same sekali kerana ianya merupakan one of the FASHION CRIME ! duhh =.=
ini adelah kerana mereke percaye bahawa Malaysia dn SMK SERI KERAMAT ituh tidak panas dn suhunye dibawah 20 degree dan demi menjage suhu badan supaya tidak "kesejukan", baju hendaklah sentiase di buttonkn.......



ok tamat;
xoxo
jimejojes

13 comments:

pu-den said...

haha..
skola seri keramat
kan dak2 die an wajib
universiti al-azhar...
haha..
dats y la disiplin camtu..
so..
patuhi lah ..
dah ko msuk skola aliran arab tu..
nk wat camne..
haha ..

Hanan Izzati ;) said...

resign?! omigosh ruginyaaaa :OOOO
seriously?!

JimeMalek said...

hanan ; no its not like that ! its just pngws f5 berhenti bertugas meyh! hehe!

puden ; yeah setuju ! setuju ! dh mcm ala2 al-azhar
alang2 tuh knp xsuroh je pngws pakai jubah ! hot bukan? HAHA

.shakree. said...

wooaa... skola kiter serupa jer beb..
pengawas kene pakai songkok..
bish giler!
WALAU pon aq bukan pengawas..
agak sengal aq tgk dak2 aq pakai songkok T_T

yupyup, sumer skola dah start off kan duty pengawas.. so, KITER ENJOY!

ngehngehngeh :D

saraosman said...

rules are meant to be broken. ahha =D

apabila jari ayuku menari lentik said...

jime,

wazap?long time no hear u?waa..ur skul like kem tentera pulak.so banyak dos and donts.

be patiemt,tak lama u graduate from secondary skul.wuhuu.

:-)

ash.N.fuz said...

omg hahahah funny but yet good luck yaw..
la tk yah la resign...
ur teacher tu saket ok...

Anonymous said...

hahaha.ur funny :)

Susan said...

I recently came across your blog and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I don't know what to say except that I have enjoyed reading. Nice blog. I will keep visiting this blog very often.


Susan

http://onlinemariogames.net

Sofi said...

leh tak besarkan saiz tulisan awak tuh... pak cik nih dah tua. tak nampak apa-apa pon...

Anonymous said...

leh tak awak besar kan saiz tulisan tuh... pak cik nih dah tua. tak nampak apa-apa pon bile nak baca walaupon pakai spek setebal 6 kaki.

ciwa said...

haha jime
next week g pakai telekung la !
kompom u ta kena warning pape da ;)

PrinZe_AcaP said...

ahahaha//
jime yg senget berbagai tahap gaban !
pakai songkok ukeyh ! wakaka//