Sunday, February 14, 2010

Notice penting.

ATTENTION ;
Kpd para cilake cilake sekalian yg buat ak saket hati dan membuatkan ak mnjdi si manusia mood swing.
Aku dgn rasminye mengharapkan korang2 menjadi si saket hati dgn berlipat lipat kali gande,serte menitiskan air mate cukop bagi memenuhi syarat Puteri Gunung ledang iaitu 7 tempayan banyaknye .Sehubungan dgn itu, aku berjanji akan mendahulukan perasaan ak sebelom perasaan org laen. Justeru, janganlah kite menjadi manusia yg cilake, menanam tebu dibibir, serte menjadi si cilake yg memberii harapan dongeng fantasi kpd umat manusia yg laen.Oleh itu, semoga si cilake hidop x berape nak lame : )



ok tamat,
xoxo
jimejojes

4 comments:

Fingers of God said...

heyya jime

was up yaw?bila dah lama tak blogging,ni la dia,wow,bait2 ayat yang sungguh mencengkam jiwa sekali.tarik nafas panjang2 and lepas[do it several times] ;-) or pegi kat bukit jerit sekuat2nya..chill jime

yudi

ejans said...

tema= CILAKA.. haha..

Afzainizam said...

Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

dalf i.t.u aku said...

hahaha..
longkang habes..
memang kene pemberi harapan ok..
terkedu kedan je owh hahaha