Friday, April 24, 2009

P H Y S I C

i hve no idea what the heck i've learn so far !
wave? electricity? WTF !!!!
i cant even answer a simple question
how stupid !!

mayb bcoz of the CURSE that my physic teacher hve put on me
"sye xkn berkat ilmu sye kt awk"

"xbole pegi jaoh,harap english je"
WTF !
i know i'm bad though ! laugh alot,talk much
but why on earth u want to put such a curse on my physic life?
daaaaa!!
btw,
i took 11 subj for my SPM
and physic is like at the bottom among the others!
and i failed on my march test for physic !

i guess the curse work owh so brilliantly !!!!!
duh!

=.=

15 comments:

apabila jari ayuku menari lentik said...

dear jime

tu bukan curse la.its kindda cabaran for u.buktikan kat cikgu tu thats he oshe wrong yau

chill,clap and cheers.

yudi

JimeMalek said...

adoi!
if cabaran
perlu ke dier kte xmo berkat the ilmu beb?
ituh dh mcm ap jep!

lntak arhh!
she look ok jep skang ni dgn jime
: )

Abir Abhar said...

ala jime..

xde ar..
mula2 mmg tuff sket..
like me..
since form 4,
memang xde 'chemistry' lgsg ngan subject chemy..
seriously!!
first test fail lg!
but then makin lama makin ok..
kena rajin la sket..
spm pun dpt ok..
hehe

GOGO JIME!!!

Puteri Sepi said...

muahahaha..

spekah cikgu physics anda itu?

jika Puan M tu, anda perlu jd spt saya...

sy bukan mahu berbangga dgn anda..

tp, sy nk anda jdkan iktibar...

suatu ketika dulu puan M pernah ckp masa kes kawat kaki saya dulu "awk pergi masuk asrama. saya tak nak tengok muka awak lagi. saya harap saya tak ajar awk lepas ni"

namun, takdir Allah menentukan segalanya...

naik tingkatan 5 beliau menjadi guru physics saya...

hasil usaha dan doa, saya berjaya berada dalam lingkungan 6 org yg dpt A dalam physics utk SPM 2008

anda perlukan sumber inspirasi utk mendapatkan A dalam physics anda...

*"sumpahan" yg anda maksudkan tu tak wujud sebab saya tak ada langsung masalah dgn cikgu kimia saya. namun, mengapa kimia saya 7D?sedangkan sy sgt bermasalah ngn cikgu physics saya ketika saya berada di tingkatan 4 dan tingkatan 5.. namun, mengapa saya dapat A utk physics?jelaslah, usaha adalah segalanya.. Doa ibu baru bebetul mujarab je jime.. jgn bg ibu anda sumpah anda...*

P/S: Tekanan hidup saya lebih hebat dalam physics sebab puan M tu terlampau memandang tinggi si kembar yg merupakan kawan baik saya sendiri...Akhirnya, saya dan Nur Hanina yg sgt terasa hati dengan beliau.. saya ulang ye.. SANGAT TERASA HATI telah belajar bersungguh2 dengan meminta bantuan daripada encik yang baik hati dan kaya dan tidak kedekut; MR SYED ANWAR AL-JUNID...Akhirnya, Hanina jugak yg dapat A1 utk physics... si kembar? sama je mcm aku.. A2 je.. muahahahahaha...

Moral of the story: Ko pekakkan telinga dan butakan mata terhadap semua benda yg menyakitkan hati tu.. tapi, jgn butakan hati kau yer!

aLia said...

haha
curse...LOL
i love phy in f5 more than in f4
f4?boring =,=

nice blog+the way u speak in english btw ;)

nurul eeman said...

wohaha..luahan hati kah k shiqa??
yg xthn..hoshlight crite kak sgiqa mst psl ckgu anwar tu kan =P

adilahalim ; said...

pehh!
cmnt kemain berjela-jela agy weh.
haha.
fine ah aku pn nak tulis pnjang gak.

err,malang cikgu M tersebut tak aja kite, kan jime? haha. tapi tape,mulut beliau sudah cukup untuk buat kite semangat utk blaja bsungguh2. alah ilek ah, aku turun klas smate2 sebab dye tak suke aku, aku ilek je!? haha. fine ah aku tngah cover dengan cemerlang ni. wakaka.

cik puan A tu an jime, kau bia kan aje. die tak sumpah aku pn, tapi aku still tak paham gak ape yg die aja. maybe kau yg trase lebeyh kott dlm hal ni ? alarh,kau ade syiqa an, soh dye aja kau physics wehh. bagi kau score A sme cam dye jgak.

dah2. cukup panjang dah. haha! :D

JimeMalek said...

syiqa ; perghh! kaw ! gile arh! bwat cerpen lepas sial! HAHA
thnks yaw ! eleh igt ak xtau knpe kaw berjaye dgn phy kaw tuh!
sbb junid kan? kan?
HAHAH

alia ; eceh! yerla tuh! rse mcm grammar org terabor2 habes jep! HAHA

eeman ; yeah yeah! kak syiqa anda tuh mmg suke jep lepaskan emosi terpendam beliau! HAHA

lala ; kaw mmg xbole pnjang lg ! tp still ak rse si syiqa tuh menjuarai carta lahh! HAHA

hady said...

erk...

kamu semua ni satu sekolah ke?

apsal saya (atau mungkin dah patut dipanggil pak cik) tak kenal langsung cikgu itu dan cikgu ini?

hehe, xleh nak komen le.. out of topic.

Puteri Sepi said...

muahahaha..

wey korg2...

aku mmg ratu karangan ok?

ko x caye, g tnye afif tu

ko g tnye dia, brape muka surat aku buat report Exco last year..

migrain ke x dia bce report aku

muahahahaha

btw...

Eeman.. anda betul la tu.. diriku mmg nak mempromote mr junid kachak bergaya tu!

lala... aku ni mmg cikgu physics yg cemerlang.. spe2 yg nk tuisyen ngn aku, meh la register cpt! nnt full house!

ok korg.. diriku mmg menjuarai carta.. tu yg spe x kenal syiqa, kan? ;;)

JimeMalek said...

hady ; yeahh! sume satu sekolah lah! owh out of topic heh hady? pg arh cmnt yg laen! HAHAHA

syiqa ; eyh! ad lg dier ni ! HAHA
tetap nk mmpertahankan CROWN dier tau as ratu karangan 10 page! HAHAHAHA
yerla syiqa! kaw lah juare carta tiade tandingan!
HAHA
owh owh xpe ak pn tuisyen junid gak! HAHA
>.<

ash.N.fuz said...

i thought i commented on this!!!
be strong and gud luck je, relex sudeyh

nurul eeman said...

laporan exco?? 10 pages?? oh,ape lg jimmy..soh k shiqa bwat laporan perhubungan awam...shuh2..suro cik ratu karangan tuu =P


seb bayek esei pyhsics bkn mcm esei bm..kalau x komfem kak shiqa dpt A1~

agagaga C=

Puteri Sepi said...

jime, klau ko tuisyen ngn junid tu, sila pastikan dia tak tau kau fail

klau x, kau akn terima akibatnya

muahahaha

trust me!

;;)

Fakhrur Razi said...

o.O"
really??
Physc psl elctricty best giller XD
since i tke elctric engeering courses so cmbest larh bljar 2 kli XD
@____@"

ps: ur teacher didnt curse u~ mnde ckgu nk ank murid xbjaya~
:D good luck btw ^_^