Tuesday, November 4, 2008

name ak kne seru ngan ckgu pgws?

arini ak dpt tawu name ak naek kt list ckgu pgwas ! hell yeah !
first ak tawu sumpah terkejot gler babi haram larh kan !! x senang ddk ak kt umah !!
esk ckgu2 pgws i2 sume nk jmper same ak ngan baper2 agik arh!
dlm bilek guru bersaksikan ckgu2 yg laen ! perghh ! ak dpt tawu bkn maen byk agik ckgu melemparkan cmnt2 negatif psl ak ! adoyai !
msti kejer2 mijol argh ni ! ak tawu beliaw paling byk x pwas ati same ak dari rmbot smpai kuku kaki ak pown dier nk x pwas ati ! adoyai !
xper2 esk akan ak hadap and ak da ready speach2 ape yg patot bg mmbele diri ak
and meluahkan segale2 yg dah bebuku bakan dlm hati ak ni !
so harap2 kess pecat2 xder !
and2 kes tarik2 jwatan xder! aloyai!
same2 doakan ak ok2 shj !

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~
: )

6 comments:

pramanta_92 said...

oit! jime! lek ar! sok ko bg hujah2 yg ko rse blh kalahkan hujah cgu sok! cgu ckp pon "ade cgu cmnt pasal ko"! then, crla cgu tu?? ape lg??

apabila jari ayuku menari lentik said...

alo jime.was up dude?

nakal nya adik aku ni.well,sapa yang tak nakal masa kat sekolah kan.abang pun nakal gak.buleh la join kelab nakal ni,ahaks.

rileks n santai jer.bila lagi nak mencipta nama kat bibir2 cikgu tu sekaligus menjadi topik hangat mengalahkan Anwar Ibrahim di bilik guru.

ZAAAAAAAS...

all da best.take care urself boy.

i pray for u.puh kanan puh kiri.

wuhuuuuuuuu.

Puteri Sepi said...

gyahahahahaha....

perkara biasa la tu!

aku sgt lega bila aku bukan lagi pengawas seri keramat!

gyahahahaha....

klau kau nak taw, kawan aku sgt terkejut bila dapat taw yg cikgu2 peramah kat seri keramat tu sgt ambil berat kat student2 seri keramat..

bahkan, sampai cerita dalam kain pun mereka tahu!

gyahahahaha

shhhhh

jgn bagi mereka2 baca cmmnt ni!

aku nak spm dah ni weyh!

sat g mereka bernag ngn aku!

:P

Puteri Sepi said...

jime!

ANDA SUDAH DI TAGGED

sila lihat page aku utk dptkan soalan yer ;)

dalf i.t.u aku said...

hak3....
yeaaaahhhh
noty menoty nie memang best...
huk3...
naseb kita mcm same je jime huk3...
tyme dulu kale...
ngee~~~

elise said...

SAPER NAMA CIKGU TU,..??? u cute lah